Clobotics is looking for a Danish-speaking technician to work with drones and robots.

Vi søger en entusiastisk person, der har interesse for droner, vedvarende energi eller teknologi til at blive en del af vores team i Esbjerg. Du vil lære alt om vores automatiserede inspektionssystem og blive trænet til at betjene det i de mest krævende miljøer.

Du kan forvente en masse rejser og arbejde væk fra hjemmet – vores kunder er internationale, og vi udfører projekter over hele kloden. En anden vigtig del af din rolle vil være at hjælpe med udvikling og test af nye systemer, så du skal kunne rejse til og arbejde fra vores kontor i Esbjerg, når det er nødvendigt.

Du vil stå direkte over for vores eksisterende og potentielle nye kunder – så du skal være professionel, serviceminded og kunne kommunikere klart på dansk og engelsk (yderligere sprog er en bonus).

Erfaring med droner eller lignende teknologi er nyttig, men det vigtigste er, at du kan vise følgende kvaliteter:

  • Lærelyst og passion for ny teknologi
  • Drivkraft og motivation til at overkomme udfordringer
  • Disciplineret tilgang til test, dokumentation og fejlfinding

Fleksibilitet og et åbent sind er afgørende. Den ene uge kan du være i en våd mudret mark i Jylland, den næste kan du være i Italiens bjerge eller på et fartøj i Nordsøen.

Noget af dit arbejde vil foregå offshore, så du bør have stærke søben og være i stand til at have et fitnesscertifikat og bestå offshore overlevelsestræning.

Clobotics ekspanderer hurtigt, og dette er en fantastisk mulighed for at tage en entry-level position i en virksomhed i vækst. Om du udvikler dig til hardwareekspert, projektleder eller vores næste uddannelsesleder er helt åben.

E-mail med CV og introduktion til mark.baker@clobotics.com